Βαθμολογία

Ρόβας: «Καθαρή αποβολή και πέναλτι 100%»

Ο Βασίλης Ρόβας μίλησε για τον φίλο του διαιτητή, Τίκα και το θετικό αποτέλεσμα που θα πάρει ο Άρης απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Βασίλη Ρόβα στον ΣΠΟΡ FM:

Για το χθεσινό ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό:

«Το είδε και χθες όλος ο κόσμος ότι ο Άρης ανήκει στη Σούπερ Λίγκα. Ο Άρης πρέπει να ανέβει, η θέση του είναι εκεί. Στη Football League υπάρχουν αρκετές ομάδες που βγάζουν κόμπλεξ απέναντί του και δεν μας αφήνουν να παίξουμε. Όλες οι ομάδες παίζουν 200% με τον Άρη. Παίζουν κλειστά, παίζουν αντιποδόσφαιρο. Στην Α' Εθνική προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Δεν έχει καμία σχέση η Σούπερ Λίγκα με τη Football League. Ένας καλός ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να βγάλει το ταλέντο του στη FL.

Τον Αρη δεν τον βοηθούν οι διαιτητές στη FL. Και όταν λέω δεν τον βοηθούν εννοώ ότι δεν τον βοηθούν να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Εγώ και όλοι στην ομάδα αυτό που θέλουμε είναι 50-50. Εναντίον του Άρη έχω δει να βγάζουν κόμπλεξ που δεν το έχω δει με καμία άλλη ομάδα. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε διαιτητές. Δεν μας βοηθάνε. Θεωρώ ότι είμαστε οι παίκτες, ο προπονητής, η διοίκηση και ο λαός του Άρη. Ο Άρης έχει το καλύτερο ρόστερ αυτή την στιγμή στη Β΄ Εθνική. Και όταν παίζουμε εκτός έδρας σε ένα γήπεδο που δεν είναι καλό, τότε δεν γίνεται, ένας ποδοσφαιριστής επηρεάζεται.»

-για την αποβολή του:

Ό,τι και να γινόταν από την στιγμή που πήρα την κάρτα στην αρχή του αγώνα, μέσα μου πίστευα ότι κάποια στιγμή θα μου έδινε και τη δεύτερη. Δεν ξέρω γιατί... Δεν φοβάμαι να μιλήσω. Με τον Τίκα είμαστε φίλοι, από την ίδια πόλη, μεγαλώσαμε μαζί. Εγω τα λεω. Δεν ήθελα να με βοηθήσει. Και είναι και αδιανόητο αυτό που έγινε. Ένας φίλος σου να σε βγάλει με κόκκινη κάρτα με άδικη την πρώτη κάρτα. Ούτε τον έβρισα. Του είπα ότι είναι φάουλ και γυρνάει και μου έδωσε την κάρτα. Η πρώτη κάρτα ήταν τελείως αδικαιολόγητη που μου την έδωσε. Δεν έπρεπε να μου τη δώσει.

-για το πέναλτι που διαμαρτύρεται ο Άρης:

«Είναι αποβολή. Καθαρή αποβολή και πέναλτι 100%. Το στενάχωρο είναι ότι έβλεπα ότι δεν παίρναμε κάποια σφυρίγματα, κάποιες ανάσες. Δεν εννοώ να πάρουμε σφύριγμα. Εννοώ να πάρουμε αυτά που διοικούμασταν. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη να πάρει σφυρίγματα για να κερδίσει. Αυτή είναι η γνώμη μου. Η γνώμη μου είναι αυτή και δεν την αλλάζω. ».

-εάν ο Αρης έπρεπε να πάρει κάτι παραπάνω από το χθεσινό ματς:

Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Ήμασταν πιο παθιασμένοι από τον Ολυμπιακό. Στο Καραϊσκάκη δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Θα είναι καλό το αποτέλεσμα για εμάς, θα το δείτε.

-Για τον Νίκο Αναστόπουλο:

«Ο Αναστόπουλος καταλαβαίνει τον ποδοσφαιριστή και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ξέρει και το Καραϊσκάκη και έχει πάρει αποτελέσματα εκεί και θεωρώ ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό»