Βαθμολογία

Μαντζανάς: «Θα γίνει άλλη μια μεταγραφή, αύριο περισσότερα...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος έκανε λόγο για την ομάδα του αλλά και τη σημερινή πολύ σημαντική αναμέτρηση του Απόλλωνα κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Δείτε αναλυτικά:

«Όλες οι ομάδες παίζουν με πολύ μεγάλο βάρος απέναντι μας και θέλουν να κερδίσουν τον πρωτοπόρο. Εμείς πρέπει να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε Κυριακή.»

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλους. Υπάρχουν προβλήματα και δύσκολοι αγωνιστικοί χώροι, όπως αυτό στον Τηλυκράτη, σε ένα παιχνίδι που αξίζαμε να κερδίσουμε.»

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά σήμερα και να κερδίσουμε ώστε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση.  Η Νίκη Βόλου είναι μια ομάδα που είναι ψηλά στη βαθμολογία και παλεύει και αυτή. Από και πέρα εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίζει. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, βοηθάει και τον ευχαριστούμε για αυτό.»

«Θα γίνει άλλη μια μεταγραφή και αύριο θα γνωρίζετε περισσότερα...»

*Αξίζει να σημειωθεί πως η  γενική είσοδος για την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τη Νίκη Βόλου είναι στα 10 ευρώ, ενώ τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τη 1.