Βαθμολογία

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα Βούναινα (pics)

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Τρίτη (24/1) ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Α.Ε.Β. 1982 (Αθλητική Ένωση Βουναίνων). Το athleticlarissa.gr αφού δέχθηκε πρόσκληση, ήταν το μοναδικό ηλεκτρονικό μέσο που τίμησε την εκδήλωση και εύχεται επιτυχίες στην ομάδα και να εκπληρώσει τους στόχους της.

Της Βάσως Γκατζούλη

Παράλληλα η διοίκηση παρέθεσε και γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στους προσκεκλημένους της. Η όμορφη βραδιά έγινε στο café – ψησταριά του Κυριάκου Χατζηλιάδη.

Η βραδιά ήταν πολύ ζεστή και όμορφη. Παρόντες όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο προπονητής κ. Λάζαρος Αγγλόπουλος, η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Μοσχοβίτη, τον γενικό αρχηγό κ. Κώστα Μερτζανίδη, το μέλος της διοίκησης κ. Αλέκο Μερτζανίδη, ο οποίος προσέφερε και το πλούσιο γεύμα καθώς και το αντίτιμο που είχε το φλουρί στην τούρτα, όπου ήταν ένα 3ημερο ταξίδι στα ξενοδοχεία «Στεφάνια» στην Ζαγορά Πηλίου.

Το φλουρί κέρδισε ο αρχηγός της ομάδας Σταύρος Μερτζανίδης, όμως έγινε και κλήρωση με λαχνούς. Ένα δώρο κέρδισε ο Στέφανος Πρισακάρου (50 ευρώ) και του τα έδωσε ο Αλέκος Μερτζανίδης και το δεύτερο δώρο το έδωσε η ομάδα και νικητής ήταν ο Σωτήρης Φαρμάκας.

Η διοίκηση ευχαριστεί τους αδερφούς Ταστεμίρογλου με το ζαχαροπλαστείο «Άραμις» που είναι επί της 28ης Οκτωβρίου και προσέφερε την πίτα στην ομάδα. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι: Ρίζος Κομίτσας (πρώην δήμαρχος Κιλελέρ), Γιώργος Καρυούδης (δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ), Μάκης Χατζηλιάδης (τοπικός σύμβουλος), Χρήστος Χατζούλης (δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ), Αχιλλέας Βαρθακούλης (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου), Ιωακείμ Μερτζανίδης (πρόεδρος τοπικού διαμερίσματος Βουναίνων). Από την ΕΠΣΛ ο Βασίλης Μητροδήμος (αντιπρόεδρος), ο Χρήστος Σκάρλος (γραμματέας), Δημήτρης Μπουχλαριώτης (μέλος ΕΠΣΛ).