Βαθμολογία

Με 19 παίκτες για την νίκη ο Απόλλων Λάρισας

Την ομάδα της Νίκης Βόλου αντιμετωπίζει αύριο (25/1) στις 15:00 ο Απόλλων Λάρισας στην Φιλιππούπολη για την 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η δεύτερη ομάδα της πόλης ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την προετοιμασία της με την τελευταία προπόνηση και εν συνεχεία ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε και την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Βολιώτες.

Στην αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Πέντα ο οποίος στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (22/1) στην Λευκάδα ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα στο ζέσταμα, χωρίς να είναι κάτι σοβαρό, όμως στον Απόλλωνα δεν θέλουν να ρισκάρουν για το αυριανό παιχνίδι και έτσι έμεινε εκτός.

Επίσης εκτός αποστολής έμεινε ο νεοαποκτηθείς Μουταφτσίσκι το δελτίο του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμα και οι Γκουντρουμπής, Γιαννακόπουλος, Κουρδής, ενώ επιστρέφει μετά την ποινή της τιμωρίας του ο Χρήστος Αγρόδημος.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Σταυράκης, Φιρινίδης, Σάββας, Σκούπρας, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Καμπέρης, Καρακατσάνης, Σουλίδης, Διβανές, Ιβανίδης, Αγρόδημος, Κυριάκος, Σαχινίδης, Κολοβός, Μηνάς, Σκούπρας.

Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για την νίκη που θα δώσει στο λαρισινό συγκρότημα τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, αλλά θα μπει και με άλλη ψυχολογία στον δύσκολο δεύτερο γύρο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ