Βαθμολογία

Και επίσημα Μουταφτσίσκι στον Απόλλωνα Λάρισας

Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας είναι και επίσημα από το απόγευμα της Δευτέρας (23/01) ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός Ράντκο Μουταφτσίσκι.

Το "φλερτ" με τον Βούλγαρο άσο μετουσιώθηκε σε γάμο καθώς, αφού ο παίκτης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ολοκληρώθηκαν και οι διαπραγματεύσεις που έντυσαν τον πρώην άσο της Λέφσκι στα "κυανόλευκα" σε μια πλήρη επιβεβαίωση του athleticlarissa για την μεταγραφή αυτή.

Ο Μουταφτσίσκι είναι γεννηθείς στις 11 Μαίου 1989 (27 ετών) στην Βουλγαρία, έχει ύψος 1.90 και διακρίνεται για το δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την λαρισινή ομάδα στον στόχο της ανόδου στην Football League.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας και ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαντζανάς καλοσωρίζουν τον Ράντκο στην "κυανόλευκη" οικογένεια και του εύχονται να είναι γερός και να συμβάλλει τα μέγιστα στην κατάκτηση του στόχου μας.

Το δελτίο του παίκτη εκδόθηκε κανονικά και τέθηκε έτσι ήδη στην διάθεση του τεχνικού Σάκη Θεοδοσιάδη, για το ματς με την Νίκη Βόλου, την Τετάρτη (25/01, 3μμ.) στο γήπεδο Φιλιππούπολης.