Βαθμολογία

Με πίστη για τη νίκη στην Λευκάδα!

Με πίστη και έχοντας και τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα στην διάθεση του τεχνικού Σάκη Θεοδοσιάδη, ο πρωτοπόρος Απόλλων Λάρισας βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (21/01) στην Λευκάδα, όπου και το απόγευμα της Κυριακής (22/01) θα τεθεί αντιμέτωπος με τον τοπικό Τηλυκράτη.

Στην λαρισινή αποστολή βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές αλλά και ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός Radko Mutafchiyski (το θέμα είχε αποκαλύψει το athleticlarissa) για εξοικείωση με το περιβάλλον της ομάδας, μιας και ερχομένου του δελτίου του, την Δευτέρα θα ανακοινωθεί και επίσημα. 

Ουσιαστικά είναι ήδη παίκτης του Απόλλωνα, αλλά το τυπικό μέρος του θέματος και η μη έκδοση του δελτίου του, εμποδίζει ακόμη την χρησιμοποίηση του (αυτήν οριοθετείται πιθανώς στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης 25/01, με την Νίκη Βόλου).

Εκτός αποστολής ο Σάκης Θεοδοσιάδης άφησε τον τιμωρημένο Χρήστο Αγρόδημο (εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών) και τους Κουρδή, Κολοβό, Μάρκου και Γκουντρουμπή.

Στην αποστολή, της οποίας ηγείται ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Γιώργος Λότσιος, συμπεριλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Φιρινίδης (Τ), Σταυράκης (Τ), Σάββας, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Χολέβας, Ιορδανίδης, Γιαννακόπουλος, Σκούπρας, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κυριάκος, Καρακατσάνης, Μηνάς, Διβανές, Καμπέρης, Σαχινίδης, Penta και Συράκος.