Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Θέλουμε κάθε Κυριακή να παίζουμε»

Δεν πρόκειται η διακοπή να επηρεάσει την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας καθώς η ίδια θέλει να αγωνίζεται ανέφερε με δηλώσεις του ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Το athleticlarissa.gr είχε επικοινωνία με τον προπονητή της λαρισινής ομάδας όπου ανέφερε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να επηρεαστεί ούτε από την διακοπή, αλλά ούτε και από τα συνεχή παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, ενώ όπως δήλωσε δεν έχει να λέει κάτι το ότι η ομάδα ξεκινάει από την 14η αγωνιστική.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί καλό που η ομάδα ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε, δηλαδή συνεχίζει κανονικά με την 14η αγωνιστική, μετά την 15η κοκ είπε:

«Δεν έχει να λέει κάτι αυτό. Όλα έτερον εκάτερων είναι, ότι πρόβλημα έχουμε εμείς έχουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τα καιρικά φαινόμενα. Εμείς κοιτάμε να είμαστε σε εγρήγορση όλα αυτό το διάστημα και από αύριο θα ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Λευκάδας».

Για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα από το γεγονός της διακοπής που έχει φτάσει τον ένα μήνα ή από τα συνεχόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν ανέφερε:

«Δεν πιστεύω να επηρεαστούμε, αλλά ούτε θα έχουμε και πρόβλημα με τα συνεχόμενα ματς. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, δεν μας απασχολεί αυτό και δεν θα επηρεαστούμε γιατί πολύ απλά εμείς θέλουμε κάθε Κυριακή να παίζουμε».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ