Βαθμολογία

Ανακοίνωσε την σύσταση διοικούσας επιτροπής ο Εργοτέλης

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστή την σύσταση διοικούσας επιτροπής, η οποία θα έχει τον έλεγχο όλων των τμημάτων του συλλόγου, εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα εξέδωσε ο Εργοτέλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την ανάληψη της διοίκησης και χρηματοδότησης όλων των τμημάτων του Συλλόγου (Πρότυπη Ακαδημία, γυναικεία ομάδα κλπ.), εκτός ποδοσφαίρου και μπάσκετ, από διοικούσα επιτροπή έως 30/06/2017, οπότε και όλες οι ευθύνες και αρμοδιότητες θα επιστρέψουν αυτοδίκαια στο διοικητικό συμβούλιο.

Η διοικητική αυτή αλλαγή, η οποία συζητήθηκε εκτενώς το τελευταίο διάστημα με σκοπό να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τον Εργοτέλη, προτάθηκε από τον Πρόεδρο Γιώργο Βρέντζο και εγκρίθηκε από τα μέλη του Δ.Σ, προκειμένου ο Σύλλογος να μπορέσει να συνεχίσει να ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξημένες διοικητικές και οικονομικές ανάγκες του, όπως συμβαίνει από την ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων της τωρινής διοίκησης έως τώρα.

Στο «κάλεσμα» του Προέδρου ανταποκρίθηκε άμεσα ο εκ των Αντιπροέδρων Γιώργος Στειακάκης, ο οποίος θα ηγηθεί της Διοικούσας Επιτροπής που θα αποτελείται αρχικά από τους ακόλουθους Εργοτελίτες παράγοντες (με αλφαβητική σειρά): Σπύρος Βρέντζος, Μηνάς Καπετανάκης, Λευτέρης Καραταράκης, Γιάννης Μπροκαλάκης, Μανώλης Σεβαστάκης, Γιώργος Σεραφειμίδης, Μανώλης Ταμιωλάκης και Στέλιος Φιλιππάκης.

Για την εύρυθμη λειτουργία της Διοικούσας Επιτροπής, αποφασίστηκε επίσης η ανασυγκρότηση του Δ.Σ. του Συλλόγου ως ακολούθως: μοναδικός Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Στειακάκης, Γραμματέας ο Γιάννης Μπροκαλάκης και Ταμίας ο Σπύρος Βρέντζος, ο δε έως τώρα Γραμματέας Νίκος Γεωργιλαδάκης αναλαμβάνει χρέη εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όσον αφορά το τμήμα μπάσκετ, αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα και να διοικείται από την Επιτροπή Μπάσκετ υπό τον Βαγγέλη Γιαννουλάκη. Παρομοίως, τα 3 «θυγατρικά» σωματεία του Συλλόγου (Νέοι Εργοτέλη, Κανάρια, Μαρτινέγκο) θα συνεχίσουν να διοικούνται από τα διοικητικά συμβούλια τους, υπό την εποπτεία όμως της Διοικούσας Επιτροπής.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, η ομάδα του οποίου αγωνίζεται στην Γ' Εθνική Κατηγορία, θα συνεχίσει να διοικείται και να χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Βρέντζο και τους συνεργάτες του στην Αθήνα, με στόχο την άνοδο αρχικά στην Football League και κατόπιν στην Super League.  

Οι προαναφερθέντες αλλαγές, πέρα και πάνω από πρόσωπα, αποφασίστηκαν με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να φτάσουμε τον Εργοτέλη εκεί που ονειρευόμαστε...»