Βαθμολογία

«Καθάρισε» στο β' ο Παναθηναϊκός, 3-0 τον Κισσαμικό

Νίκη που ουσιαστικά τον στέλνει στα προημιτελικά του κυπέλλου πέτυχε σήμερα (12/1) ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Κισσαμικό με 3-0 στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων.

Έτσι με την νίκη αυτή το «τριφύλλι» μπορεί να θεωρεί εαυτόν στην επόμενη φάση με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να σοβαρεύει στην επανάληψη και νικά με 3-0 την φιλότιμη κρητική ομάδα.

Ύστερα από ένα πρώτο μέρος που οι γηπεδούχοι απείλησαν με την προβολή του Βιγιαφάνιες στο 17' και στο 25' ο Ποκόνγκ απείλησε για το 0-1 την εστία του Στιλ το 0-0 έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με τον Παναθηναϊκό να έχει μεν υπεροχή, αλλά να μην μπορεί εύκολα να δημιουργήσει φάσεις στα καρέ των Κρητικών.

Το γρήγορο γκολ του Μπεργκ στην επανάληψη έδιωξε το άγχος από τους «πράσινους» με τον Σουηδό να σκοράρει στο 50' με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Βλαχοδήμου, ενώ στο 74' ο Λέτο με κεφαλιά έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του που είχε «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90' ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Βλαχοδήμος ύστερα από ανατροπή από τον τερματοφύλακα του Κισσαμικού.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μέστο, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Λουντ, Βιγιαφάνες (76’ Χατζηγιοβάννης), Μπουμάλ (59’ Λέτο), Μπεργκ (79’ Ρινάλντι), Βλαχοδήμος.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Τσοντάκης, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (77’ Σταθάκης), Κίκε (63’ Μάντζης), Ποκόνγκ (72’ Θέος), Μίλιτς.