Βαθμολογία

Εν αναμονή της απόφασης ο Απόλλων Λάρισας

Προπόνηση σε κλειστό γήπεδο της Φιλιππούπολης περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα (12/1) για τον Απόλλωνα Λάρισας. Το σύνολο του Σάκη Θεοδοσιάδη βρίσκεται κανονικά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, εν αναμονή και επίσημης ανακοίνωσης σχετικά με τη διεξαγωγή ή μη των αναμετρήσεων της Γ' Εθνικής του Σαββατοκύριακου, λόγω και των έντονων καιρικών συνθηκών.

Λογικά «οδεύουμε» προς δεύτερη κατα σειρά αναβολή των παιχνιδιών, βάσει του γεγονότος πως τα περισσότερα γήπεδα βρίσκονται σε κακή κατάσταση, λόγω χιονιού. Αύριο (13/1) αναμένεται ωστόσο και η επίσημη ενημέρωση.

Στο «στρατόπεδο» του Απόλλωνα αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ο σύλλογος της Λάρισας έχει ήδη ανακοίνωσει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, ενώ η ομάδα κινείται συνάμα για να εντάξει στο δυναμικό της έναν φορ, χωρίς πάντως τίποτα περισσότερο να έχει γίνει γνωστό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σε περίπτωση που εν τέλει διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής, υπενθυμίζουμε πως ο Απόλλων Λάρισας υποδέχεται την Κυριακή (15/1) τη Νίκη Βόλου.