Βαθμολογία

Πρόκριση για Αχαϊκή και Ατσαλένιο

Την πρόκριση τους για τους τελικούς του 3ου και του 4ου ομίλου του κυπέλλου Γ' Εθνικής πανηγύρισαν σήμερα (11/1) η Αχαϊκή και ο Ατσαλένιος που επιβλήθηκαν των Αστέρα Αμαλιάδας και Ρόδου με 2-0 αμφότερες αντίστοιχα.

Έτσι ολοκληρώηθηκε το παζλ του κυπέλλου Γ' Εθνικής και σχηματίστηκαν τα ζευγάρια των τελικών σε κάθε όμιλο με την Αχαϊκή, στην οποία προπονητής είναι ο Αλέξης Γαβριλόπουλος να αντιμετωπίζει στον τελικό του 3ου ομίλου την Παναχαϊκή και τον Ατσαλένιο να αντιμετωπίζει αντίστοιχα για τον 4ο όμιλο την Κηφισιά αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Φεβρουαρίου.

Αστέρας Αμαλιάδας - Αχαϊκή 0-2

Την πρόκριση της στον τελικό του 3ου ομίλου του κυπέλλου Γ' Εθνικής πανηγυρίζει από σήμερα (11/1) η Αχαϊκή η οποία επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Αμαλιάδας του τοπικού Αστέρα.

Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ΑΕΛ, σκοράροντας από το πρώτο ημίχρονο "καθάρισε" σχετικά εύκολα την υπόθεση πρόκριση και περιμένει πλέον την μάχη με την Παναχαϊκή.

Οι Πατρινοί προηγήθηκαν μόλις στο 5' με σουτ εκτός περιοχής του Κωστούλα, ενώ στο 32' ουσιαστικά καθάρισαν την αναμέτρηση με ένα νέο σουτ εκτός περιοχής του Αναγνωστόπουλου, ενώ η Αχαϊκή ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαντά με απευθείας κόκκινη για δυνατό μαρκάρισμα σε παίκτη των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι πάντως έχουν πολλά παράπονα από τον ρέφερι Νικόπουλο καθώς θεωρούν ότι υπήρξε φάουλ του Ντάζου στον Μπουτσικάκη πριν αυτός βγάλει την σέντρα για το 0-2, ενώ ζητάνε πέναλτι στο 62' καθώς θεωρούν ότι η μπάλα βρήκε το χέρι παίκτη της Αχαϊκής μετά από εκτέλεση φάουλ του Σταθάτου.

Αστέρας Αμαλιάδας (Λάζαρος Σέμος): Τσάμης, Μπουτσικάκης (62′ Παπουτσής), Αντωνόπουλος (42′ λ.τρ. Μελετίδης), Μπαρδούσης, Νικολακόπουλος, Κλαδάκης, Μπουζούρας, Μπράβος, Μπαρμπαρούσης, Γκαντιάγκα, Παρασκευόπουλος (46′ Σταθάτος).

Αχαϊκή (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Αγγελόπουλος (80′ Αποστολόπουλος), Μαντάς, Κωστούλας, Μικελάτος (83′ Μετζελόπουλος), Αναγνωστόπουλος (62′ Δριμάλας).

Ατσαλένιος - Ρόδος 2-0

Στο τελικό του κυπέλλου του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής προκρίθηκε ο Ατσαλένιος ο οποίος επικράτησε με 2-0 στην έδρα του της Ρόδου και πλέον θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κηφισιά.

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, έχασαν ευκαιρίες, σκόραραν το ένα τέρμα τους, ενώ στην επανάληψη και αφού έχασαν πέναλτι, η Ρόδος απείλησε με ισοφάριση όμως το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων έκρινε οριστικά την αναμέτρηση.

Ο ΠΟΑ άνοιξε το σκορ στο 17' όταν ο Χαρίτος βρήκε τον Σακλαμάκη μέσα στην περιοχή και ο νεαρός επιθετικός με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κατσαμάκη κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο 50' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ξυλούρη με τον Μπουτσάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση όμως ο πορτιέρο των Ροδιτών Κουμέντος έδιωξε σε κόρνερ.

Και αφού η Ρόδος απείλησε δις με τον Δημητριάδη, την δεύτερη φορά σε τετ-α-τετ, οι γηπεδούχοι στο 80' καθάρισαν την αναμέτρηση όταν ο Χαρίτος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το τελικό 2-0.

Ατσαλένιος (Βασίλης Κρασανάκης): Ματαλλιωτάκης, Αραβιάκης (79′ Λυδάκης), Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Καρβελάς (21′ λ.τ. Βρεττός), Γενιτσαρίδης, Μπουτσάκης (65′ Σταθόγλου), Ξυλούρης, Σακλαμάκης, Αμπντουραχμάνι, Γιαννόπουλος.

Ρόδος (Σάββας Ορφανίδης): Κουμέντος, Ιμεραλιλάι, Καμπούρης, Κατσαμάκης, Τζιβίλογλου, Στάτης, Δημητριάδης, Πατσιλής (82′ λ.τ. Ράφτης), Καρυοφύλλης (73′ Τρέχας), Γανωτάκης, Βολονάκης.

Αναλυτικά πλέον το πρόγραμμα των τελικών σε κάθε όμιλο:

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

1ος όμιλος

Λαγκαδάς - Απόλλων Καλαμαρίας

2ος όμιλος

ΑΕ Καραϊσκάκης - Νίκη Βόλου

3ος όμιλος

Παναχαϊκή - Αχαϊκή

4ος όμιλος

Κηφισιά - Ατσαλένιος