Βαθμολογία

Κύμα αποχωρήσεων στον Εργοτέλη

Σε δραστική διαφοροποίηση του ρόστερ προχωρούν οι άνθρωποι του Εργοτέλη, καθώς το τελευταίο διήμερο ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας με τέσσερις παίκτες.

Τη Δευτέρα (9/1) την αρχή έκαναν οι Έλτον Καλέ και Άγγελος Ζουμπουλάκης, ενώ την Τρίτη (10/1) σειρά για να αποτελέσουν παρελθόν πήραν ο 27χρονος τερματοφύλακας Μανώλης Στεφανάκος (ΦΩΤΟ) και ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Κολόκας.

Οι σχετικές ανακοινώσεις: «Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Στεφανάκο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κολόκα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, σεβόμενος την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Έλτον Καλέ.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια στην καριέρα του». «Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Ζουμπουλάκη. Του ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια στην καριέρα του».