Βαθμολογία

Ζήτησε συγγνώμη ο Μπονόβας

Θύμα παραπληροφόρησης έπεσε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου Ανδρέας Μπονόβας που ζήτησε ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ηρακλή ανέφερε ότι δεν υπήρχε ουδεμία πρόθεση από την πλευρά του να εκθέσει και να προσβάλλει την λαρισινή ομάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του τεχνικού διευθυντή της βολιώτικης ομάδας:

«Μη διασταυρωμένες πληροφορίες, που υπέπεσαν στην αντίληψή μου για τον Απόλλωνα Λάρισας με τοποθέτησαν στη δίνη δημοσιευμάτων.

Με την παρούσα δήλωση θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη εάν τα λεγόμενά μου προκάλεσαν αναστάτωση στο Σωματείο και τα μέλη του. Δεν υπήρξε ουδεμία πρόθεση από το πρόσωπό μου να εκθέσω και να προσβάλλω το εν λόγω Σωματείο. Ελπίζω οι δηλώσεις μου, που επαναλαμβάνω στοιχειοθετήσαν από λανθασμένες πληροφορίες, να μην διατάραξαν το κλίμα στον Απόλλωνα Λάρισας, ένα σωματείο που σέβομαι και εκτιμώ.

Σε ότι αφορά το πρόσωπό μου, ο κόσμος που με έχει χειροκροτήσει και γνωρίζει όλα αυτά τα χρόνια ποιος είμαι και τι έχω προσφέρει στο χώρο του ποδοσφαίρου, ας με κρίνει. Εύχομαι στον Απόλλωνα Λάρισας καλή πορεία στο πρωτάθλημα».