Βαθμολογία

Αναβολή και στο Λαμία - Ατρόμητος

Μετά την χθεσινή (9/1) απόφαση για αναβολή της αναμέτρησης Λεβαδειακός - ΑΕΚ, όπως την σημερινή (10/1) για το Άρης - Ολυμπιακός, ακόμα ένα παιχνίδι για την φάση των "16" του κυπέλλου Ελλάδος επηρεάστηκε από την κακοκαιρία που πλήττει την χώρα τις τελευταίες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα οριστική είναι η αναβολή στην αναμέτρηση Λαμία - Ατρόμητος που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 17:15 στην πρωτεύουσα του νομού Φθιώτιδας.

Αυτό έγινε γνωστό από την ΕΠΟ που ανακοίνωσε την αναβολή στην αναμέτρηση αυτή, όπως και για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή των αγώνων της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Άρης-Ολυμπιακός, Λαμία-Ατρόμητος, κατόπιν σχετικών έγγραφων αιτημάτων του Άρη, του Ολυμπιακού και της Λαμίας, καθώς επίσης και αντίστοιχης βεβαίωσης των οικείων Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή τους εξαιτίας των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.