Βαθμολογία

Με 19 παίκτες ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Ολοκληρώθηκε σήμερα (10/1) μέσα στην χιονισμένη Τούμπα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την φάση των "16" του κυπέλλου.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης ο προπονητής του Δικεφάλου Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε και την αποστολή για τον αγώνα με τα "καναρίνια" η οποία αποτελείται από 19 παίκτες.

Στην αποστολή βρίσκεται μετά από καιρό ο Έργκους Κάτσε, ενώ στην Θεσσαλονίκη παρέμειναν οι Μάτος, Κάμπος και Μπρκιτς. Ο πρώτος είναι ασθενής, ο δεύτερος αισθάνεται ενοχλήσεις στην γάμπα, ενώ ο Μπρκιτς επέστρεψε μόλις χτες σε κανονικούς ρυθμούς μετά την λοίμωξη αναπνευστικού και προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της συμπρωτεύουσας είναι ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ για το πρωτάθλημα το μεσημέρι της Κυριακής (15/1) για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Γλύκος, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάτσε , Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Δημητριάδης, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.