Βαθμολογία

Λαμπράκης η… επιστροφή!

Ο Σταύρος Λαμπράκης μετά από έξι μήνες επιστρέφει στον Εργοτέλη που ήταν πάντα η ομάδα της καρδιά του! Οι πρώτες δηλώσεις του νέου γενικού αρχηγού και τεχνικού διευθυντή των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Σταύρου Λαμπράκη, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου (γενικός αρχηγός & τεχνικός διευθυντής).

Μετά τη συμφωνία του με τον Πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, ο Σταύρος Λαμπράκης δήλωσε: «Το περασμένο καλοκαίρι, άθελα μου, στενοχώρησα τον Πρόεδρο και τον κόσμο του Εργοτέλη. Τα αισθήματα μου όμως για τον Σύλλογο δεν άλλαξαν ποτέ. Επιστρέφω σε μια κρίσιμη περίοδο για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει ο Εργοτέλης το στόχο της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε να επιστρέψω στο σπίτι μου».

Τέλος και ο Ζουμπουλάκης

Μια ακόμα αποδέσμευση ανακοίνωσε ο Εργοτέλης που έλυσε τη συνεργασία του με τον Άγγελο Ζουμπουλάκη. Η ανακοίνωση: Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Ζουμπουλάκη. Του ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια στην καριέρα του.