Βαθμολογία

Καταθέτει αίτημα για αλλαγή ο Απόλλων

Ως γνωστόν η ομάδα της ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Κυριακή (15/1) στο AEL FC ARENA τον ΠΑΟΚ στις 15:00, ενώ την ίδια μέρα και ώρα υπάρχει και η αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με αντίπαλο την Νίκη Βόλου στην Φιλιππούπολη για τον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Από την ομάδα του Απόλλωνα γίνονται προσπάθειες για αλλαγή της μέρας της αναμέτρησης, δηλαδή να μεταφερθεί για το Σάββατο (14/1) ούτως ώστε τα δυο παιχνίδια να μην συμπέσουν.

Έτσι σήμερα το απόγευμα οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας θα καταθέσουν αίτημα προς την ΕΠΟ, για μεταφορά της αναμέτρησης το Σάββατο, ενώ η ομάδα του Απόλλωνα έχει την σύμφωνη γνώμη και της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας.

Θυμίζουμε ότι μιλάμε για αναμέτρηση ΑΕΛ - ΠΑΟΚ και για το μεγάλο ντέρμπι της Γ' Εθνικής Απόλλων Λάρισας - Νίκη Βόλου, ενώ και τα δυο γήπεδα βρίσκονται πολύ κοντά το ένα με το άλλο και έτσι και η αστυνομική διεύθυνση της πόλης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνουν την ίδια μέρα οι αναμετρήσεις.

Το αίτημα του Απόλλωνα αναμένεται να γίνει αποδεκτό κάτι το οποίο θα γίνει γνωστό μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (10/1) και αυτό διότι την Τετάρτη θα οριστούν οι διαιτητές.