Βαθμολογία

Διπλή ενίσχυση για την Τριγλία Ραφήνας

Δύο νέα πρόσωπα προσέθεσε στο δυναμικό της η Τριγλία Ραφήνας. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση των Βαγγέλη Μπιταξή και Μιχάλη Μαντζώρου, με τον πρώτο να αγωνίζεται ως κεντρικός και αμυντικός μέσος και τον δεύτερο, που έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας, ως κεντρικός αμυντικός.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ως το τέλος της σεζόν, ο Κωνσταντίνος Μέγας θα αγωνιστεί δανεικός στον Α.Ο. Κορωπίου. Αναλυτικά: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση των Βαγγέλη Μπιταξή και Μιχάλη Μαντζώρου και τους εύχεται μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο γεννημένος την 10/06/1991 Βαγγέλης Μπιταξής αγωνίζεται με ευχέρεια τόσο στην θέση του κεντρικού αμυντικού, όσο και του αμυντικού μέσου. Προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνισθεί είναι το Χαϊδάρι, Κορωπί, Αίας Σαλαμίνας, Πεύκη, Ατρόμητος Πειραιά, Σπάρτη και Ιωνικός Νικαίας.

Ο Μιχάλης Μαντζώρος είναι ένας παλιός γνώριμος για την μεγάλη ομάδα της Ραφήνας, καθώς έχει αγωνισθεί ξανά με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές της Αθηναϊδας, ενώ έχει αγωνισθεί και σε Νέα Ιωνία, Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΟ Λουκισίων, Θύελλα Ραφήνας, Ατρόμητο Πειραιά και Εθνικό Πειραιά.

Επίσης ανακοινώνεται ότι ο αθλητής της ομάδας μας Κωνσταντίνος Μέγας παραχωρείται με μορφή δανεισμού έως το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν στον Α.Ο. Κορωπίου».