Βαθμολογία

Ο Πανφίλοφ στον Ιάλυσο!

Σύμφωνα με το «xxsports.org», πρόκειται για τον Ουκρανό σέντερ φορ Βιάτσεσλαφ Πανφίλοφ που προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Μάρκου Στεφανίδη. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στην Ρόδο μετά από εισήγηση του προπονητή του «τοξοβόλου». Ο θηριώδης (1.89) σέντερ φορ βρέθηκε στις προπονήσεις της Νίκης Βόλου ωστόσο τα οικονομικά πρόβλημα που ταλανίζουν τους Βολιώτες δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Βιάτσεσλαφ Πανφίλοφ γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου του 1993 και παίζει ως φορ. Το ύψος του τον κάνει δυνατό στο ψηλό παιχνίδι, αλλά δεν υστερεί και με την μπάλα στα πόδια. Αυτό βοηθά τον προπονητή να τον χρησιμοποιεί και σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας της Ντιναμό Κιέβου στην οποία έμεινε από το 2011 ως το 2016. Ενδιάμεσα έπαιξε στη Β” ομάδα της Ντιναμό (14 συμμετοχές), στη Χοβέρια Ούζγκοροντ (4 συμμετοχές) για να επανέλθει στη Β” ομάδα του συλλόγου του Κιέβου, με την οποία κατέγραψε 18 συμμετοχές και τρία τέρματα. Πέρσι μεταπήδησε ως δανεικός στη Βέρες Ρίβνε, που ήταν νεοφώτιστη στην Α” Κατηγορία της Ουκρανίας.

Το τελευταίο διάστημα ο νεαρός επιθετικός αποτέλεσε στόχο συλλόγων από το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην Ισπανία. Μάλιστα μέχρι πριν μερικές ημέρες ταξίδεψε στη Μαδρίτη, όπου δοκιμάστηκε από τη Β” ομάδα της Ατλέτικο.