Βαθμολογία

«Μαυραετός» ο Παναγιωτούδης!

Άλλη μια καλή μεταγραφική ενίσχυση προσθέτει στο έμψυχο υλικό της η Δόξα, αφού παίκτης της λογίζεται από το απόγευμα ο 23χρονος (3-12-94) αμυντικός χαφ Κώστας Παναγιωτούδης μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ΑΠΕ Λαγκαδά. Έχει ύψος 1.80 και παίζει με το δεξί πόδι, είναι εξάρι αλλά και οκτάρι.

Σύμφωνα με το «sportdrama», ο νεαρός χαφ ήταν στο στόχαστρο της δραμινής ομάδας εδώ και καιρό και την Πέμπτη, μετά από προσωπικές ενέργειες του Γιάννη Μπύρου, ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιωτούδης προπονήθηκε την Πέμπτη με την ομάδα του Λαγκαδά και εκτός τραγικού απροόπτου την Παρασκευή θα πάρει μέρος στην προπόνηση της Δόξας!

Ξεκίνησε με αντίπαλο την Δόξα

Η Δόξα δεν είναι μια οποιαδήποτε ομάδα για τον χαφ από τα Λαγυνά της Θεσσαλονίκης. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μέσα από τα τμήματα ανάπτυξης του ΠΑΟΚ και έκανε την ποδοσφαιρική του πρεμιέρα στην αρχική ενδεκάδα του «δικέφαλου» στις 18-4-12 στην Τούμπα με αντίπαλο την Δόξα (2-0) . Μια εμφάνιση που του πήγε θαυμάσια αφού μόλις στο 12’ της αναμέτρησης πέτυχε το πρώτο τέρμα ενώ στην συνέχεια είχε και ένα δοκάρι! Στα μέσα της επόμενης χρονιάς θα δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο όπου σε μιάμιση αγωνιστική περίοδο θα γράψει 30 συμμετοχές στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη, κάνει την προετοιμασία και την τελευταία μέρα των μεταγραφών δίνεται δανεικός στην Βέροια που απαριθμεί ρόστερ 35 παικτών! Το επόμενο εξάμηνο ο ΠΑΟΚ τον δίνει δανεικό στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και πέρσι για όλο το πρωτάθλημα στην ΑΠΕ Λαγκαδά. Το καλοκαίρι η ΑΠΕΛ τον εξασφαλίζει για το πρώτο εξάμηνο με ελευθέρας από τον ΠΑΟΚ. Έτσι στην πρώτη του μεταγραφή είναι πλέον παίκτης της Δόξας.