Βαθμολογία

Μοσχοβίτης: «Σημαντική η κίνηση του Κούγια»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή «Τοπικά και Επίκαιρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των Βουναίνων Γιώργος Μοσχοβίτης , ο οποίος έκανε λόγο για την ομάδα του, αλλά και την κίνηση του κ. Κούγια σύσφιξη σχέσεων με τα ερασιτεχνικά σωματεία.

«Το εραστιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι μια συλλογική προσπάθεια. Εμείς έχουμε έξι χρόνια που πρωταγωνιστούμε. Είναι δύσκολοι οι καιροί που δυσχαιρένουν τις προσπάθειες όλων των σωματείων. Η προσπάθεια ανήκει σε εμάς αλλά και στον κόσμο που μας στηρίζει. Χωρίς τον κόσμο δε γίνεται τίποτα. Αν ο κόσμος δε στηρίξει την προσπάθεια αυτή, δεν έχει μέλλον το εραστιτεχνικό ποδόσφαιρο.» τόνισε σχετικά με την κατάσταση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

«Ο αθλητισμός είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Θεωρώ πως όταν οι αντίπαλοι έρθουν εδώ θα πρέπει να τους προστατέψω και τους φερθώ καλά ώστε να είναι αρεστό το αποτέλεσμα. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο σαν ΕΠΣ και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να βάλουμε το λιθαράκι μας. Έχουμε ένα πολύ καλό γήπεδο το οποίο έχει συντηρηθεί με τον εθελοντισμό διότι ξαναλέω ότι περνάμε δύσκολες εποχές.» τόνισε εν συνεχεία...

«Είναι μια πάρα πολύ καλή κίνηση θεωρώ, αλλά το τι θα γίνει θα φανεί στο πέρας του χρόνου. Πέρα από την προσπάθεια και τα λεγόμενα του κ. Κούγια είναι πολύ ωραία. Τον τιμάει γιατί θέλει να βοηθήσει τα σωματεία.» σχολίασε σχετικά με την πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ.