Βαθμολογία

Τρεις μεταγραφές για Αστέρα Πετριτή

Την απόκτηση τριών παικτών για την συνέχεια του πρωταθλήματος ανακοίνωσε η ομάδα του Αστέρα Πετριτή, αντιπάλου και του Απόλλωνα Λάρισας στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι Κερκυραίοι προχώρησαν στην απόκτηση του Νίκου Γεωργοπάλη και Δημήτρη Στούπα, που επιστρέφουν στην ομάδα, ενώ ο έτερος είναι ο Γιάννης Λέσσης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της κερκυραϊκής ομάδας:

«Η επιστροφή των δύο δικών μας παιδιών, του Νίκου Γεωργοπάλη και του Δημήτρη Στούπα είναι γεγονός! Οι δύο αυτοί σπουδαίοι παίκτες είναι γέννημα θρέμμα του Πετριτή βγαλμένοι από τα σπλάχνα του Αστέρα. Έχοντας μεγάλη αγάπη για τον Αστέρα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αγαπημένης τους ομάδας και αποφάσισαν να επιστρέψουν και να βοηθήσουν με τη σειρά τους ώστε ο Αστέρας να επιτύχει τους στόχους που έθεσε εξ αρχής. Είναι μέλη της φοβερής φουρνιάς του Αστέρα και από τους βασικούς πρωταγωνιστές της μεγάλης ομάδας που δημιουργήθηκε στο λιμάνι του Νότου, φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και μετέπειτα στην άνοδο στην Football League II. Το ΔΣ και το προπονητικό τιμ τους καλωσορίζουν και πάλι στην οικογένεια του Αστέρα και τους εύχονται υγεία και επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Στον Αστέρα και ο Γιάννης Λέσσης! Ο νεαρός εξελίξιμος και ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι προϊόν της ακαδημίας μας και ύστερα από το πέρασμα του από τον Αετό Κουσπάδων επιστρέφει στην αντρική ομάδα του Αστέρα ώστε να δουλέψει με τον κ. Γιάννη Χονδρογιάννη ο οποίος είναι ένας προπονητής γνωστός για το πάθος του να δουλεύει και να αναδεικνύει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η οικογένεια του Αστέρα καλωσορίζει το Γιάννη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες!»