Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Καρακατσάνη ο Απόλλων Λάρισας

Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας είναι και επίσημα από σήμερα (3/1) ο Πλάτωνας Καρακατσάνης.

Ο έμπειρος επιθετικός επιστρέφει και πάλι στην Λάρισα για να αγωνιστεί με την δεύτερη επαγγελματική ομάδα της πόλης μετά το πέρασμα του από την ΑΕΛ, ενώ θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη για το παιχνίδι της Κυριακής (8/1) με αντίπαλο τον Τηλυκράτη στην Λευκάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας:

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Πλάτωνα Καρακατσάνη. Ο Καρακατσάνης επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στην Λάρισα, όταν και αγωνιζόταν με τα χρώματα της Α.Ε.Λ.
 
Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις που θέλουμε να πιστεύουμε, πως θα βοηθήσει την ομάδα μας, για να πετύχει τον στόχο της. Φημίζεται για την δημιουργία παιχνιδιού, τα φαουλ αλλά και τα γκολ που τα πετυχαίνει με το "καλό" του, αριστερό πόδι.
 
Ο Καρακατσάνης είναι γεννηθείς στις 7 Φεβρουαρίου 1985 και αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης καθώς και στον κεντρικό άξονα όταν χρειασθεί.
 
Η οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας τον υποδέχεται με περίσσια χαρά στις τάξεις της, του εύχεται να έχει υγεία και να προσπαθήσει μαζί μας, για την επίτευξη του μεγάλου στόχου μας.
 
Ο Καρακατσάνης, που προέρχεται από την ΑΠΕ Λαγκαδά, τέθηκε ήδη στην διάθεση του κ. Σάκη Θεοδοσιάδη για τον αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής στην Λευκάδα με τον Τηλυκράτη.
 
Καλωσόρισες Πλάτωνα και σιδερένιος...