Βαθμολογία

Φιλικό 1-0 για Απόλλωνα κόντρα σε Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έγινε σήμερα (30/12) στο γήπεδο της Κοιλάδας μεταξύ του Απόλλωνα Λάρισας και Ηρακλή Λάρισας με την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη να επικρατεί με 1-0.

Οι δυο προπονητές Σάκης Θεοδοσιάδης και Γιάννης Τσακμακίδης αποφάσισαν αντί για προπόνηση να πραγματοποιηθεί το εν λόγω φιλικό στο οποίο είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και πράγματα για δυο ομάδες οι οποίες φιλοδοξούν το καλοκαίρι να αλλάξουν κατηγορία.

Η ομάδα του Ηρακλή αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς καθώ οι περισσότεροι εκ των βασικών όπως οι Μαγαζιώτης, Ζαφειρίου και Σουλτούκης έχουν πέσει θύματα ίωσης, όμως παρά τις απουσίες οι πρωτοπόροι της Α1 ΕΠΣΛ κοίταξαν στα μάτια τον Απόλλωνα, ήταν μαχητικοί, ενώ και τα νέα παιδιά άφησαν υποσχέσεις για την συνέχεια.

Σε πολύ καλή κατάσταση το γήπεδο της Κοιλάδας το οποίο επιμελούνται καθημερινώς άνθρωποι της ομάδας, με τον Απόλλωνα να σκοράρει στο πρώτο μέρος όπου είχε και δοκάρι, ενώ στην επανάληψη οι ομάδες δεν θέλησαν να φορτσάρουν και κάπως έτσι το 1-0 έμεινε ως το τέλος του φιλικού.

Το μοναδικό τέρμα του Απόλλωνα προήλθε στο 42' όταν ο Παπαδόπουλος με ωραία προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 36΄είχε δοκάρι.

Πλέον οι παίκτες των δυο ομάδων είναι ελεύθεροι να περάσουν την εορτή της Πρωτοχρονιάς με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς ο μεν Απόλλωνας επιστρέφει την Δευτέρα (2/1) στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Τηλυκράτη στην Λευκάδα, ενώ ο Ηρακλής μια μέρα αργότερα και ενόψει της αναμέτρησης με τον Όλυμπο Γόννων.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος, Σάββας, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κυριάκος, Πέντα, Κολοβός, Σουλίδης.

Έπαιξαν και οι: Κουρδής, Συράκος, Αγρόδημος, Μάρκου, Γιαννακόπουλος.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Ντιντής, Πατσής, Ψωμολιάς, Καλπίας, Λιάνος, Μπάρδας, Μπάμης, Σπανός, Γκιουρσάνης, Κατσής, Φώτος.

Έπαιξαν και οι: Μολάς, Κυριάκης, Δραγατσίκης, Πεπόσι, Ράχης, Γαρουφαλλιάς.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ