Βαθμολογία

Μαντζανάς: «Ομάδα που βασίζεται στο σύνολο ο Απόλλων»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «Επίκαιρα και τοπικά» με τους Θάνο Αναστασίου και Αποστόλη Πλασταρά «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς.

Ο πρόεδρος των πρωτοπόρων του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής αφού ευχήθηκε για τις Άγιες μέρες, έκανε αναφορά στην ομάδα και στην υπόθεση της μεταγραφής του Καμπλιώνη και ανέφερε για τον Απόλλωνα ότι είναι ομάδα που βασίζεται στο σύνολο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Μαντζανά:

«Καταρχάς να ευχηθώ και εγώ Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα και όλα θα πάνε καλά».

«Όλα πάνε καλά στην ομάδα. Καταρχάς να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Δεν μπορούμε να υποδείξουμε σε κανέναν που θα πάει να αγωνιστεί και αν θα δεχτεί ή θα απορρίψει μια πρόταση. Ο Καμπλιώνης δέχτηκε πρόταση από ομάδα που πρωταγωνιστεί και θέλει την άνοδο στην Super League και εμείς σαν ομάδα δεν μπορούμε να κάνουμε υποδείξεις.

Ο Απόλλωνας είναι ομάδα που βασίζεται στο σύνολο και όχι μεμονωμένα σε κάποιους παίκτες. Έχουμε μια ομάδα με συγκεκριμένο πλάνο παίζουμε με ψυχή και κερδίζουμε τους αγώνες. Όλα αρχίζουν από τον κόουτς και τα παιδιά και ο καθένας έχει τον ρόλο του στην ομάδα. Από εκεί και πέρα έχουμε καλό σύνολο και δεν μας φοβίζει τίποτα.

Σίγουρα θα γίνουν 2-3 προσθήκες άμεσα αυτές τις μέρες προκειμένου να δυναμώσουμε μετά την φυγή των Γεωργίου και Καμπλιώνη και θεωρώ η ομάδα θα είναι πάλι ανταγωνιστική, θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα βγάζουμε πάθος μες στο γήπεδο».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ