Βαθμολογία

Ιωακείμ: «Να γίνουμε πιο αληθινοί το 2017»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «Επίκαιρα και τοπικά» με τους Θάνο Αναστασίου και Αποστόλη Πλασταρά «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ.

Ο πρόεδρος των πρωτοπόρων της Α1 ΕΠΣΛ έδωσε τις ευχές του για καλή χρονιά λέγοντας ότι πρέπει όλοι να γίνουμε πιο αληθινοί το 2017, αναφέρθηκε στην φετινή πορεία του Ηρακλή που είναι πολύ κοντά στην άνοδο, ενώ έκανε αναφορά και στην ΑΕΛ για την οποία τόνισε να την δούμε όπως της αξίζει.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Ιωακείμ:

«Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά, είμαστε κοντά στον στόχο, υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος και πιστεύω με την ίδια αγωνιστική αξιοπρέπεια θα πάνε όλα καλά.

Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου σε όλη την Λάρισα και σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Πιστεύω ήταν πολύ συγκινητική η όλη προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΛ για τα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στην πόλη και πρέπει πάντα να έχουμε αυτό το κοινωνικό πρόσωπο. Να γίνουμε πιο ανθρώπινοι αυτές τις δύσκολες εποχές και όλοι να βοηθάμε και θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Να είμαστε αληθινοί προς όλους τους άλλους και μέσα από αυτό όλοι θα γίνουμε καλύτεροι το 2017.

Τέλος στην αγαπημένη όλων μας ΑΕΛ εύχομαι όχι μόνο την παραμονή, την οποία θεωρώ δεδομένη, αλλά να δούμε την μπάλα που βλέπαμε κάποτε, να δούμε δικά μας παιδιά και να βοηθήσουμε και εμείς όσο μπορούμε από αυτό κάθε παιδί το οποίο θέλει να παίξει στην ΑΕΛ. Να δούμε την ΑΕΛ όπως της αξίζει».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ