Βαθμολογία

Τριπλή ενίσχυση για Δόξα Δράμας

O σύλλογος προέβη στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα οι Αντώνης Λαδάκης, Μάρκο Παβίσεβτς και Στράτος Δουκάκης αποτελούν πλέον και επίσημα μέλη της ομάδας.

Η ενίσχυση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου συνεχίζεται για τον σύλλογο της βορείου Ελλάδας, αποδεικνύοντας με τις προαναφερθείσες προσθήκες πως έχει βλέψεις για μεγάλα πράγματα. Οφείλουμε να προσθέσουμε πώς και οι τρεις παίκτες αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι ενώ υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μαυραετούς» μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Παρατίθενται οι ανακοινώσεις της Δόξας Δράμας για τους τρεις ποδοσφαριστές: «Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη  Λαδάκη.  Ο 34χρονος παίκτης των "μαυραετών" γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1982.  Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομαδά των 'Ηλτεξ Λύκων  Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν μετά την ομάδα των Ήλτεξ Λύκων, στον Αγροτικό Αστέρα, στον Αστέρα Τρίπολης,στον Πανθρακικό. ​ ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο  Α.Ο. Καβάλας.  Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Λαδάκη  στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες».

«Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστη Μάρκο Παβίσεβιτς.  Ο 30 χρονος παίκτης των "μαυραετών" γεννήθηκε στις 3 Σεπτεβρίου 1986.  Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομαδά της Σλόμποτα Ούζιτσε  Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν μετά την ομάδα της Σλόμπντα Ούζιτσε , στον Εθνικό Πειραιώς, στην Borac Cacak,στην Vozdovac,στην Α.Ε. Ερμιονίδας,στον Α.Ο. Αχαρναϊκό. ​ ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο  Α.Ο. Καβάλας.  Καλωσορίζουμε τον Μάρκο Παβίσεβιτς στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες».

«Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του 25 χρόνου αριστερού ακραίου χαφ εξτρέμ Στράτου Δουκάκη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων.»