Βαθμολογία

Πανφίλοβ: «Στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε πρώτοι»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νίκης Βόλου έκανε ο Βιάτσισλαβ Πανφίλοβ, ο οποίος εξέφρασε την πίστη του ότι η Νίκη Βόλου, στο τέλος της χρονιάς θα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιλογή του να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με την ομάδα της Νίκης: «Αγωνίζομαι σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα καλύπτω την αριστερή πτέρυγα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω σε οποιαδήποτε θέση της επίθεσης».

Για το αν πιστεύει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία: «Θα κάνω τα πάντα ώστε η ομάδα να κατακτήσει τον στόχο της».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις για την ομάδα του και την πόλη ο Πανφίλοβ απάντησε: «Γήπεδο υπάρχει, παίκτες υπάρχουν, θετικό κλίμα υπάρχει, ωραία πόλη ο Βόλος, όλα είναι πολύ ωραία. Για το ποδόσφαιρο υπάρχουν τα πάντα».

Για το αν χρειάζεται περίοδο προσαρμογής: «Όταν είσαι επαγγελματίας δεν έχεις πρόβλημα».

Τέλος ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα εντυπωσιάσει τους φίλους της ομάδας και η Νίκη θα τερματίσει στην πρώτη θέση: «Πιστεύω πως θα καταφέρω να εντυπωσιάσω τους φιλάθλους μας και στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε πρώτοι».