Βαθμολογία

Τέλος από τη Δόξα Δράμας ο Γαϊδαρτζής

Ανακατατάξεις υπάρχουν στη Δόξα Δράμας με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να θέλει να βάλει τις δικές του πινελιές στο ρόστερ που ανέλαβε και να έχει προχωρήσει ήδη στις πρώτες μεταγραφές.

Φυσικά προσθήκες χωρίς αφαιρέσεις δεν γίνεται και έτσι άρχισαν και τα διαζύγια στους Δραμινούς. Ένας από τους παίκτες που αποτελούν παρελθόν είναι ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής.

Ο τελευταίος ενημερώθηκε ότι πρέπει να αποχωρήσει και εξέφρασε μέσω facebook την πικρία του. Ωστόσο, ελεύθερος δεν θα μείνει για πολύ, αφού υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και τον Λαγκαδά.

«Τελικά οτι αρχίζει ωραίο δεν τελειώνει με πόνο αλλά με πίκρα... Ήταν ένας ωραίος 1,5 χρόνος αλλά τελικά δεν ήταν αρκετά αυτά που πρόσφερα σε αυτήν την ομάδα για κάποιους. Κάποιοι παίζουν με το ονομα και κάποιοι με την ψυχή τους. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου και ενα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο της Δράμας που με στήριξε. Εύχομαι στην ομάδα να ανέβει κατηγορία γιατί το αξίζει και εύχομαι σε κάποιους ανθρώπους να ανοίξει το μυαλό τους για να μπορέσουν να τη βοηθήσουν να πετυχει το στοχο της γιατί αυτό της αξίζει».