Βαθμολογία

«Υπάρχει ενδιαφέρον, υπάρχει όμως οικονομική διαφορά»

Θέμα Ζοζούλια προέκυψε ξανά στον ΠΑΟΚ με τον Χοσέ Λορένθο, τον Ισπανό ατζέντη του παίκτη να τοποθετείται σχετικά με το πως έχει η κατάσταση, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον πελάτη του.

Σχετκό Περιεχόμενο

«Ο Ρομάν είναι ένας πολύ σοβαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος λειτουργεί πολύ επαγγελματικά. Είναι ικανοποιημένος στην Μπέτις και παρότι ακόμη δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής, παραμένει συγκεντρωμένος, αποτελώντας έναν παίκτη που είναι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια της ομάδας του για να πετύχει τον στόχο.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον για το ενδεχόμενο να δανειστεί τον Ρομάν. Τουλάχιστον αυτό είναι κάτι που έχει μεταφερθεί σε εμένα που εκπροσωπώ τον ποδοσφαιριστή. Επειδή όπως σας μετέφερα είναι χαρούμενος στην Μπέτις, αγωνιζόμενος στο ισπανικό πρωτάθλημα, η προσφορά που θα πρέπει να κάνει η ελληνική ομάδα για να πείσει τον παίκτη θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα δελεαστική», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Ουκρανού.

Είπε ακόμα...  «Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζει δεν καλύπτει 100% τις απαιτήσεις για να ολοκληρωθεί αυτός ο δανεισμός. Υπάρχει οικονομική διαφορά, καθώς η ελληνική ομάδα δίνει λιγότερα χρήματα. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Μπέτις και για αυτό τον λόγο είμαι σε επαφή με τον σύλλογο του, προκειμένου να παρθεί από κοινού μία απόφαση, καθώς δεν επιτρέπεται να συμβεί κάτι άλλο. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτή η μετακίνηση, απλά σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε».