Βαθμολογία

Γραμμένος: «Μέχρι τον Μάιο εκλογές στην ΕΠΟ»

Εκλογές μέχρι το τέλος Μαΐου θα γίνουν στην ΕΠΟ σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βαγγέλη Γραμμένου στον Arena Fm.

Όπως ανέφερε ο κ. Γραμμένος αυτό είναι και μια ρητή εντολή της FIFA, αναφέρθηκε στην εκλογή του ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ και σχολίασε την παρουσία της Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ και το έργο που κάνει.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Γραμμένου:

Για την εκλογή του ως εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ:

«Έπρεπε να πληρωθεί η θέση στην Ολυμπιακή επιτροπή. Κάποιος εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου να είναι εκεί. Επέλεξαν το δικό μου πρόσωπο και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Δίνει μια άλλη διάσταση στην όλη προσπάθεια. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ενότητα και συναίνεση και αυτό ήταν μια πολύ καλή αρχή προς όλους όσοι έχουν το μυαλό τους στην κατάσταση τόσων ετών που πρέπει να τελειώσει».

Για τις εκλογές στην ΕΠΟ:

«Θεωρώ ότι ως το Μάιο θα γίνουν εκλογές. Για όλους όσοι έχουν άποψη ότι μπορεί ο Κουτσοκούμνης να πάει τις εκλογές πιο μετά κάνουν λάθος. Η ημερομηνία είναι 31 Μαίου 2017. Δεν είναι εφεύρημα δικό μας. Είναι ρητή η εντολή της FIFA. Το σύνολο των ενώσεων αυτό επιθυμεί. Οι εκλογές θα γίνουν στην Αθήνα. Η προσωρινή διοίκηση θα τις προκηρύξει, Έχω βεβαιότητα γι’ αυτό. Τόσα χρόνια στην Αθήνα γίνονται».

Για την παρουσία της Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ και το έργο που μπορεί να κάνει:

«Είναι το ζήτημα της ουσίας. Τι να κάνει μια προσωρινή διοίκηση; Δεν έχει ούτε τη δύναμη ούτε την αρμοδιότητα. Θεωρώ ότι θα είναι πάνω από 32 ενώσεις μαζί μας. Να κάνει ότι είναι να κάνει τώρα η προσωρινή διοίκηση και να αποχωρήσει. Πιστεύω ότι μπορεί να τελειώσει και νωρίτερα, πριν από τον Μάιο όσα πρέπει να κάνει, δηλαδή την εναρμόνιση κανονισμών και καταστατικού».