Βαθμολογία

Ιταλικές σειρήνες για Τσίμιροτ

Ένας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που σταθερά παίζουν σε μεταγραφικά σενάρια είναι ο Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος φαίνεται πως έχει προκαλέσει μεταξύ άλλων και το ενδιαφέρον της Σασουόλο.

Δημοσίευμα της βοσνιακής ιστοσελίδας «nezavisne.com» αναφέρει ότι σκάουτς της ιταλικής ομάδας έχουν παρακολουθήσει τον Βόσνιο αρκετές φορές και η Σασουόλο πλέον είναι αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτησή του.

Εν τω μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Τετάρτη (21/12) ο Ιβαν Σαββιδης κυρίως για το θέμα της «Σουρωτή ΑΕ», που εξελέγη νέο Δ.Σ., στο οποίο θα συμμετέχουν τρεις συνεργάτες του μεγαλομετοχου του ΠΑΟΚ, οι Αρτούρ Νταβιντιάν, Μαρία Γκοντσάρεβα και Κώστας Φωτιάδης. Ο Σαββίδης πρόλαβε να συναντηθεί και με τον Λούμπος Μίχελ με τους δυο άνδρες να βάζουν κάτω τα δεδομένα για τις μεταγραφές.

Τέλος, στην Ελλάδα επιστρέφει ο Έργκους Κάτσε και στις 27 του μήνα θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν, μάλιστα, πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες είναι πιθανό να παραμείνει για στους «ασπρόμαυρους» στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.