Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Θέλει και τύχη στα πέναλτι»

Στην τύχη που χρειάζεται να έχει μια ομάδα όταν οδηγείται στην διαδικασία των πέναλτι αναφέρθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης για το κύπελλο Γ' Εθνικής.

Ο προπονητής του Απόλλωνα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, χαρακτήρισε την ομάδα της ΑΕ την καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Φιλιππούπολη, ενώ όπως ανέφερε η ομάδα θέλει ενίσχυση μεσοεπιθετικά. Τέλος δεν παρέλειψε και εκείνος να στείλει τις ευχές του για τις Άγιες Μέρες που έρχονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θεοδοσιάδη:

«Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την σημερινή προσπάθεια, δυστυχώς δεν περάσαμε στον τελικό του ομίλου, αλλά τα παιδιά που κλήθηκαν να παίξουν τα πήγαν καλά απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και προσωπικά η καλύτερη που πέρασε από την Φιλιππούπολη.

Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα, ένας εξαιρετικός αγώνας που χαίρεται ο κόσμος να βλέπει με συναρπαστική εξέλιξη ακόμα και στα πέναλτι με τις συνεχείς εναλλαγές που υπήρχαν και εκεί. Ένα ανοικτό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν και από τις δυο ομάδες, οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί παίζει ρόλο και η τύχη, πέρασε η ΑΕ Καραϊσκάκης. Καλή συνέχεια στον Νίκο (σ.σ. Θεοδοσιάδης) και καλές γιορτές.

Εμείς θα ξεκουραστούμε στις γιορτές και όπως είπα θα επανέλθουμε δριμύτεροι, να δουλέψουμε πιο σκληρά και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Ευχαριστώ και τον κόσμο, που παρότι καθημερινή, ήρθε στο γήπεδο και με την ευκαιρία να ευχηθώ σε όλους υγεία και καλές γιορτές».

Σε ερώτηση για τον αριθμό των μεταγραφών είπε:

«Δεν θα ήθελα να πω αριθμό, είμαστε σε επαφές με κάποιους παίκτες. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με τα παιδιά και να στε σίγουροι ότι όσοι έρθουν θα βοηθήσουν για την συνέχεια και πάντα με την ίδια φιλοσοφία. Εκεί που θέλουμε ενίσχυση είναι μεσοεπιθετικά και εκεί είναι το μυαλό μας».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ