Βαθμολογία

Επίσκεψη στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης

Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης (21/12) οι παίκτες της Ξάνθης πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η ακριτική ομάδα θα επιστρέψει στα γήπεδα στις 27 Δεκεμβρίου για να συνεχίσει τις προπονήσεις ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μετά το πέρας των ασκήσεων τακτικής στο προπονητήριο της ομάδας, αντιπροσωπεία της Ξάνθης που απαρτίζονταν από τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου και τους ποδοσφαιριστές Δήμο Μπαξεβανίδη, Αντώνη Ράνο, Τζόρτζιε Λάζιτς, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου Οκάν, Ορφανίδη Πέτρο, Ορφανίδη Λάζαρο και Μανώλη Δεμένικο, επισκέφθηκε το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης και έζησε όμορφες στιγμές στην ξεχωριστή γιορτή που ετοιμάστηκε.

Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν δώρα, βγήκαν φωτογραφίες, αντάλλαξαν ευχές και δέχθηκαν γλυκά και τα χειροποίητα δώρα των παιδιών, ενώ είχαν την ευκαιρία να παίξουν και λίγο ποδόσφαιρο μαζί τους.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου στην σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε την Διεύθυνση και τους τροφίμους του Ψυχολογικού Κέντρου για την υποδοχή στέλνοντας τις ευχές της Ξάνθης για "καλές γιορτές" και "καλή χρονιά" ενώ η κ. Μαρία Τέη από πλευράς Ψυχολογικού Κέντρου αναφέρθηκε στην μεγάλη προσμονή των παιδιών για τις επισκέψεις των ποδοσφαιριστών της αγαπημένης τους ομάδας, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχές όλων για μία ιδανική συνέχεια της ξανθιώτικης ομάδας και το 2017.