Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Με μοναδικό πρόβλημα τον Καμπέρη…

Με μοναδικό πρόβλημα τον Κώστα Καμπέρη ολοκληρώθηκε σήμερα (20/12) η μίνι προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Ο Καμπέρης έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό από την αναμέτρηση με τον Διαγόρα Σεβαστής και κρίθηκε αναγκαίο να προστατευτεί από την αυριανή αναμέτρηση στην οποία επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Αντώνης Καμπλιώνης και Βασίλης Σαχινίδης, ενώ θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν πάρει ως τώρα πολύ χρόνο στο πρωτάθλημα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το athleticlarissa με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη ο οποίος τόνισε ότι και σε αυτή την αναμέτρηση η ομάδα θα αγωνιστεί με σοβαρότητα και πειθαρχεία, ενώ θα δοθεί και χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στο πρωτάθλημα, όπως είπαμε και παραπάνω.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Θεοδοσιάδη: «Αύριο ολοκληρώνουμε και επίσημα τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το 2016 με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση μας, πλην του Καμπέρη που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποφασίστηκε να μην ρισκάρουμε στην αυριανή αναμέτρηση. Επιστρέφουν οι Καμπλιώνης και Σαχινίδης και θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο στο πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα αντιμετωπίσουμε την αναμέτρηση με σοβαρότητα, πειθαρχία και με σεβασμό στον αντίπαλο».

Η αποστολή: Φιρινίδης (Τ), Σταυράκης (Τ), Κουρδής (Τ), Σάββας, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Χολέβας, Ιορδανίδης, Γιαννακόπουλος, Αγρόδημος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κυριάκος, Σαχινίδης, Κολοβός, Καμπλιώνης, Μάρκου, Διβανές, Γκουντρουμπής, Penta, Συράκος.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ