Βαθμολογία

«Τελεώνει» από ΑΕΚ ο Αραβίδης

Η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Χρήστος Αραβίδης στην χθεσινή (19/12) αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και που άφησε την Ένωση με 10 παίκτες σχεδόν σε όλο το παιχνίδι φέρνουν τον Έλληνα επιθετικό στην έξοδο από την ομάδα.

Η χθεσινή απαράδεκτη ενέργεια (κουτουλιά στο στήθος του Μπέριου) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση του Αραβίδη με την ΑΕΚ καθώς υπήρχε και το πειθαρχικό παράπτωμα του καλοκαιριού το οποίο είχε συγχωρεθεί από τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ήταν εξοργισμένος με τον ποδοσφαιριστή και την ανόητη ενέργεια του και πλέον θεωρείται πολύ πιθανό το διαζύγιο μεταξύ των δυο πλευρών.

Από την άλλη βέβαια μετανιωμένος εμφανίστηκε για την συμπεριφορά του ο παίκτης της ΑΕΚ και στην σημερινή προπόνηση είχε κατ ιδίαν συνομιλία με τον Ζοσέ Μοράις, αλλά και τους συμπαίκτες του.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο περιστατικό στο οποίο ανέφερε ότι ο Μπέριος τον έβρισε και για τον λόγο αυτό έκανε την απαράδεκτη αυτή ενέργεια. Στην συνέχεια ζήτησε συγγνώμη λέγοντας:

«Ήταν λάθος μου, έκανα μεγάλη μαλ.... και σας κρέμασα εσάς και την ομάδα και τον κόσμο».