Βαθμολογία

Και Ταπόκο και Μπάλλα

Μεταγραφικός πυρετός επικρατεί στον Πανιώνιο, ο οποίος φορτσάρει προκειμένου να κλείσει άμεσα κάποιες τρύπες που έχει στο ρόστερ του προκειμένου να έχει περισσότερες λύσεις εντός του Ιανουαρίου.

Ο Κέβιν Ταπόκο φαίνεται ότι είναι η μια από τις μεταγραφές που θα ολοκληρωθούν άμεσα. Ο παίκτης δοκιμάζεται για περισσότερο από μία εβδομάδα και σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει δείξει καλά στοιχεία. Βέβαια λόγω των αρκετών αγώνων που υπήρχαν δεν δόθηκε η δυνατότητα να τον τσεκάρουν τόσο καλά στον Πανιώνιο, αλλά έχουν πειστεί για τις δυνατότητες του.

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος έχει λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρόγιαλ Μουσκρόν και όλα δείχνουν πως απομένουν τα τυπικά. Ο ίδιος, μάλιστα, αυτοανακοινώθηκε στο τουίτερ γράφοντας πως είναι πλέον παίκτης του Πανιωνίου. Αυτό, πάντως, δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα με ανθρώπους εντός των τειχών να μιλούν για τελειωμένη υπόθεση.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν θα προχωρήσει άλλη μία μεταγραφή αμυντικού μέσου, αυτή του Παναγιώτη Μπάλλα. Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και με τον 23χρονο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σόνενχοφ Γκρόσασαχ.

Στην Πλατεία θεωρούν πως θα ήταν καλό να αποκτήσουν και τους δύο παίκτες με το σκεπτικό πως έτσι θα προετοιμάσουν το έδαφος και για την επόμενη μέρα, αφού το καλοκαίρι ο Σιώπης θα αποχωρήσει.

«Έλληνας είναι, μικρός είναι και θα τον τσεκάρουμε» λένε για τον Μπάλλα, αλλά του έχουν προτείνει αρχικά εξάμηνο συμβόλαιο για να μην την πατήσουν όπως την... έπαθαν με άλλες περιπτώσεις (πχ Κρητικός).

Τέλος, είναι δεδομένο πως ο Κρητικός θα αποχωρήσει και απλώς δεν έχουν κατασταλάξει ακόμη οι «κυανέρυθροι» αν θα τον αφήσουν ελεύθερο ή θα τον δώσουν δανεικό, ενώ δανεικός θα φύγει ο Πινιώτης με το a-sports.gr να αποκαλύπτει πως ο Παναιγιαλειος έχει μπει σφήνα κι ενώ έως τώρα προβάδισμα είχε ο Πανελευσινιακός.

a-sports.gr