Βαθμολογία

Γκέκας: «Την καλύτερη εικόνα ο ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» της Θεσσαλονίκης έδωσε σήμερα (19/12) ο Λαρισαίος επιθετικός Φάνης Γκέκας.

Ο Έλληνας φορ αναφέρθηκε στην ομάδα του ΠΑΟΚ δηλώνοντας ενθουσιασμένος από την εικόνα του Δικεφάλου και τον οποίο χαρακτήρισε σοβαρή ομάδα και την καλύτερη μέχρι στιγμής από τους μεγάλους.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Λαρισαίου φορ:

για το ματς του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα:

«Το 5-0 τα μαρτυρά όλα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή και σοβαρή ομάδα. Θετικό στοιχείο ήταν το γρήγορο γκολ αλλά ο ΠΑΟΚ είχε τη δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι».

για το ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ του άρεσαν:

«Η επιθετική λειτουργία ήταν πολύ καλή. Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί φάσεις, έχασε πολλές ευκαιρίες. Είναι δουλεμένη ομάδα. Δεν ξεχωρίζω παίκτες. Η επιθετική τετράδα ήταν ό,τι καλύτερο. Όλη η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο. Πρώτη φορά βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει έτσι, είναι σοβαρή ομάδα, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο».

για την αναζήτηση επιθετικού από τον ΠΑΟΚ:

«Χρόνια ακούω ότι χρειάζεται επιθετικό ο ΠΑΟΚ. Όταν βλέπεις μια ομάδα να κάνει 10 φάσεις και να βάζει 5 γκολ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Για να βάλει γκολ ο επιθετικός πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες ευκαιρίες».

για το κακό πρόσωπο που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν:

«Υπάρχουν περίοδοι που είναι λογικό να υπάρχει κάμψη. Δεν γίνεται σε 30 παιχνίδια να είναι τοπ. Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών που βγαίνουν».

για το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ:

«Αυτό θα εξαρτηθεί από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Το πού θέλει να φτάσει εκείνος. Ο ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη κατάσταση από τους τέσσερις μεγάλους».

για το μέλλον του:

«Στην Τουρκία λογικά. Δεν είναι κάτι σίγουρο αλλά εκεί θα είμαι. Κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψω. Την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψω».