Βαθμολογία

Αναγέννηση Καρδίτσας: «Κατάπτυστη η ανακοίνωση του Κισσαμικού»

Στην έκδοση νέας ανακοίνωσης – απάντησης αυτή την φορά, προς την αντίστοιχη του Κισσαμικού, προέβη η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Κάποιοι κράτησαν την αξιοπρέπειά τους, κάποιοι την εξαργύρωσαν με το κέρδος μιας εφήμερης νίκης.... ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας δεν τοποθετήθηκε για τη ΦΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο. Τοποθετήθηκε το επιτελείο του asa1904.gr αναλύοντας με τη δική του οπτική τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν και τα οποια είναι ξενα προς τη λογική μας. Επειδή μάλιστα διαπιστώσαμε ότι το θράσος είναι τελικά απύθμενο, ότι πάει να καταστραγηθεί και η ίδια η απλή λογική και η ίδια η εικόνα, επανερχόμαστε με την προβολή του βίντεο για τη φάση του 18'. Τη φάση ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.

Για να θυμίσουμε ξανά σε όλους και κυρίως στους συντάκτες της ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ανακοίνωσης του Κισσαμικού, τι συνέβη. Ας «σβήσουμε», λοιπόν, τα όσα ακολούθησαν του τραυματισμού του Τσιλούλη. Κι ας μείνουμε ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. Η μπάλα φεύγει με δύναμη απο τον παίκτη του Κισσαμικού και ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ βρίσκει το κεφάλι του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης.... ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ!!! ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΛΑΔΗ... Και απο τον ΔΙΑΙΤΗΤΗ (που ειδοποιήθηκε απο τον επόπτη) και ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ του.

Παρόλα παιχνίδι συνεχίστηκε παρά τις προτροπές των παικτών της Αναγέννησης και την εμφανή στάση του Κισκαμπάνη που ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ και προτρέπει τους αντιπάλους να κάνουν το ίδιο... Ματαίως. Η φάση συνεχίζεται, το φάουλ στον Φέτση (επικίνδυνη προβολή στο πρόσωπο) δεν καταλογίστηκε το γκόλ επιτεύχθηκε, πανηγυρίστηκε δεόντως και όλα πλέον πέρασαν στην ιστορία....

Τη μέρα που χάθηκε ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ.... Κάποιοι κράτησαν την αξιοπρέπειά τους, κάποιοι την εξαργύρωσαν με το κέρδος μιας εφήμερης νίκης.... Και η ζωή συνεχίζεται... Και θα δώσει τις απαντήσεις της οπως συμβαίνει πάντα...»