Βαθμολογία

Γραμμένος: «Δεν τιμάει την χώρα μας και το ποδόσφαιρό μας»

Ο Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ για την ανάδειξη εκπροσώπου στην ΕΟΕ, τονίζοντας ότι δεν τιμάει την Ελλάδα να έχει Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας κι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, που είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την ΕΟΕ, ανέφερε στην ομιλία του:

«Να καλημερίσω εσάς και τους εκπροσώπους των διεθνών Ομοσπονδιών και φυσικά τον κ. Κουτσοκούμνη. Η σημερινή διαδικασία δημιουργεί μία ανασφάλεια και έχει μία ιδιαιτερότητα. Εφόσον βρισκόμαστε εν ολομελεία θα ήταν καλό ο καθένας να αναπτύξει τις δικές του θέσεις. Να λυθούν απορίες για να ηρεμήσει η κατάσταση. Θα σας παρακαλούσα να μιλήσουμε για λίγο μετά. Δεν μας τιμάει να έχουμε μία Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή. Δεν τιμάει την χώρα μας και το ποδόσφαιρό μας. Αυτή η χώρα έχει την δυνατότητα να βρει αυτό το νέο που της αρμόζει και της αξίζει. Όσοι είστε από το σώμα θα προτιμούσα να με προτιμήσετε με την ψήφο σας και εγώ αντίστοιχα να δεσμευτώ απέναντι σε όλους θα φροντίσω να κάνω πράξη αυτό που τόσα χρόνια παλέψαμε αλλά δεν το καταφέραμε».