Βαθμολογία

Οφρυδόπουλος: «Ήταν ένα παιχνίδι για άντρες...»

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι με τον Φωστήρα, έκανε ο τεχνικός της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Ήταν ένα παιχνίδι για άντρες σε μια δύσκολη έδρα. »

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο σημερινό (σ.σ.χτεσινό) παιχνίδι οι παίκτες μας έπαιξαν σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο. Τέθηκαν στο περιθώριο τακτικές, ανάπτυξη, κατοχή μπάλας και γρήγορο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς με τέτοιες γηπεδικές συνθήκες ότι κι αν δουλέψουμε όλη την εβδομάδα δεν μπορεί να βγει στο γήπεδο.

Εμείς προσπαθούμε να κερδίσουμε παίζοντας ποδόσφαιρο με όλες τις αρχές του. Πολλοί ίσως θα πουν ότι και ο αντίπαλος στο ίδιο γήπεδο παίζει. Ανάλογα όμως με το τι θέλει να κάνει ο κάθε ένας στο γήπεδο και πως θέλει να παίξει.

Μοιραία σήμερα ο αγώνας θα κρινόταν στη δύναμη, στις μονομαχίες και στην ισορροπία. Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο προσπαθήσαμε να μην κάνουμε πολλά λάθη και να πάρουμε λιγότερα ρίσκα. Ήταν ένα παιχνίδι για άντρες σε μια δύσκολη έδρα.

Οι παίχτες που είναι φέτος στην Παναχαϊκή είναι εξαιρετικά παιδιά, ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και επαγγελματίες. Σέβονται τη φανέλα που όλοι μας φοράμε αλλά είναι και άντρες! Σήμερα ήταν όλοι αλάνθαστοι. Δεν κινδυνέψαμε ποτέ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και είχαμε δυο εξαιρετικές ευκαιρίες με τον Θύμιο (Αργυρόπουλο) στο πρώτο ημίχρονο.

Προσπαθήσαμε πάρα πολύ αλλά τελικά το κέρδος μας ήταν ένας βαθμός. Είμαστε πολύ πιο ευχαριστημένοι σήμερα σε σχέση με τον αγώνα της Θήβας και ας πήραμε ένα βαθμό.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας, οι οποίοι μας έκαναν πραγματικά να νιώθουμε σαν το σπίτι μας.

Συνεχίζουμε και ετοιμαζόμαστε από αύριο για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο Ζευγολατιό για το Κύπελλο».