Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Θα χρειαστούμε πολλές μεταγραφές...»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προανήγγειλε μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού και άφησε αιχμές για παίκτες που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από το συμφέρον της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε στη Συνέντευξη Τύπου:

«Δεν έγινε καλό ματς, αλλά ήταν δυνατό. Δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά με βάση την απόδοση πήραμε το καλύτερο. Δεν είχαμε και πολλά παιδιά σε καλή κατάσταση. Δεν είχαμε τρεξίματα. Ό,τι λέω δε σημαίνει πως αναφέρομαι σε ανθρώπους που έφυγαν από την ομάδα γιατί κάποιοι το παρεξήγησαν. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Κάποιοι απ αυτούς βάζουν όμως τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα όμως θα το αλλάξουμε αυτό. Τώρα που έχουμε την ευκαιρία θα δούμε πως θα διορθώσουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την προσπάθεια και καλή συνέχεια», είπε αρχικά ο Ουζουνίδης.

Στη συνέχεια ήρθε η «έκρηξη» του Ουζουνίδη, ο οποίος ρωτήθηκε για τα «συν» που κρατάει στο διάστημα που βρίσκεται στο «τιμόνι» του «τριφυλλιού»

«Τα έχω συζητήσει με τον πρόεδρο, είπαμε για 3-4 παίκτες, αλλά ίσως χρειαστούμε παραπάνω. Δεν αναφέρομαι στην ποιότητα, αλλά στη διάθεση. Τι να το κάνω αν είναι καλοί παίκτες; Θέλω ποδοσφαιριστές που θα δίνουν το 100% και θα βοηθούν την ομάδα. Δεν είχαμε καλή απόδοση όπως σας είπα και το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο», κατέληξε ο Ουζουνίδης.