Βαθμολογία

Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης 1-1


Ο Ντονάρουμα του... Αστέρα Τρίπολης και όχι της Μίλαν, κράτησε το σκορ για την ομάδα του στο Καυτανζόγλειο, με τον Μπέρτο να ισοφαρίζει το γκολ του Κυριακίδη και τον Αστέρα να κλέβει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ηρακλή!

O Hρακλής που από το 68’ και έπειτα κατάφερε να κλείσει τον Αστέρα στα καρέ του βρήκε τον τρόπο να σκοράρει, με τον Κυριακίδη στο 76’  να εκμεταλλεύεται την κάθετη πάσα του Περόνε, να μπαίνει και πάλι εντός της περιοχής, με τον Ελληνα μέσο να αποφεύγει τον ανίκητο μέχρι εκείνο Ντοναρούμα, και με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Αστέρα ένα γκολ που έφερε το… ξέσπασμα παικτών και κόσμου του Ηρακλή.

Μετά το γκολ του Ηρακλή, ο Αστέρας Τρίπολης εξάντλησε όλες τις πιθανότητες που είχε για να φτάσει στην ισοφάριση και το κατάφερε στο 89' με τον Μπέρτο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια με ανέλπιστο τρόπο και αφού πρώτα ακολούθησε η ασταθής απόκρουση του Χουάντερσον σε εκτέλεση φάουλ του Στανισάβλιεβιτς.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Κούρος (66’ Αγγελόπουλος), Ιντζόγλου, Λεοζίνιο (86' Βοσνακίδης), Μοντέιρο (74’ Πασάς), Ρούσσος, Περόνε.

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκορ, Γιαννούλης, Μπέρτος, Χαμντανί, Τσουκαλάς (83' Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος (70’ Ιγκλέσιας), Μάσσα, Τσιλιανίδης (61’ Φαρίνια), Ιωαννίδης, Καλτσάς.