Βαθμολογία

Δηλώσεις από Διαγόρα Σεβαστής

Ο Κώστας Τριανταφύλλου εκπροσώπησε τον Διαγόρα Σεβαστής καθώς ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος δεν παρευρέθηκε λόγω των αρχών του όπως ανέφερε ο κ. Τριανταφύλλου.

Μάλιστα δεν ανέφερε τίποτε για την αναμέτρηση παρα μόνο εξήγησε τον λόγο που δεν παρευρέθηκε στην συνέντευξη ο προπονητής και ευχήθηκε καλές γιορτές.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Λόγω των αρχών του ο κ. Παπαδόπουλος δεν ήρθε και τον εκπροσωπώ εγώ στην συνέντευξη τύπου, αλλά δεν θέλω να αναφέρω κάτι για το παιχνίδι παρα μόνο να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο το κόσμο με υγεία».

Από πλευράς των παικτών ο Παναγιώτης Καλουσίδης εκπροσώπησε την ομάδα της Πιερίας στην συνέντευξη τύπου και αναφέρθηκε στην καλή πορεία της ομάδας του, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και καλές γιορτές.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Ήρθαμε σήμερα να παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είναι πρωτοπόρος. Αν μας έλεγαν ότι τα Χριστούγεννα θα είμασταν δεύτεροι δεν θα το πιστεύαμε. Κάνουμε μια πολύ καλή πορεία, σήμερα ήταν ματς ειδικών συνθηκών ότι έγινε έγινε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, τον οποίο ευχαριστούμε για την φιλοξενία και εύχομαι καλές γιορτές».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ