Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος»

Ως μια πολύ σημαντική νίκη χαρακτήρισε την σημερινή (18/12) του Απόλλωνα Λάρισας με τον Διαγόρα Σεβαστής ο προπονητής της λαρισινής ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε ότι ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος και αναφέρθηκε στα γρήγορα γκολ που πέτυχε ο Απόλλωνας βάζοντας τις βάσεις νίκης, ενώ σε ερώτηση του athleticlarissa σχετικά με τα μεταγραφικά ανέφερε ότι αν υπάρξει κάτι θα το δουνε μαζί με τον πρόεδρο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Θεοδοσιάδη:

«Σημαντική νίκη και η σημερινή, πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Εμείς κάθε Κυριακή κάνουμε την προσπάθεια μας, σήμερα παίζαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, έχει μια σταθερή πορεία, κάνει πολύ καλή δουλειά ο κ. Παπαδόπουλος και εύχομαι καλή συνέχεια, καλό υπόλοιπο στο πρωτάθλημα και καλές γιορτές.

Σήμερα σημαντικό παιχνίδι κάναμε καλή διαχείριση, είμασταν συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι πετύχαμε δυο γρήγορα γκολ βάζοντας τις βάσεις για την νίκη και παρότι η Σεβαστή μείωσε εμείς δεν πανικολοβληθήκαμε και στις καθυστερήσεις πετύχαμε και τρίτο τέρμα. Σημαντική νίκη παραμένουμε στην 1η θέση χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, ακολουθεί η διακοπή για τις γιορτές και εκεί θα δουλέψουμε σκληρά για να φανούμε ακόμα καλύτεροι στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη.

Για μας ακολουθεί ακόμα ένα παιχνίδι στο 2016 αυτό με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης για το κύπελλο Γ Εθνικής και θέλουμε και εκεί την νίκη για να κλείσουμε καλά την χρονιά. Ευχαριστώ τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησε».

Σε ερώτηση του athleticlarissa για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας είπε:

«Γίνονται κάποιες κινήσεις και θα το δούμε και αυτό. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά ανταποκρίνονται και σίγουρα αν υπάρξουν προσθήκες θα είναι για το καλό της ομάδας και των παικτών. Αυτό θα το δούμε σε συνεργασία με τον πρόεδρο».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ