Βαθμολογία

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 3-1

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα με τον Παναιτωλικό αλλά η είσοδος των Μανθάτη, Ανδρούτσου, Τσόρι και ο εκπληκτικός Σεμπά οδήγησαν τους «ερυθρόλευκους» στο τελικό 3-1.

O Ολυμπιακός πάντως είχε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, με τον Παναιτωλικό να αμύνεται αποτελεσματικά και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. Σε μια από αυτές τις φάσεις, στο 43', ο Παναιτωλικός έφτασε για δεύτερη φορά πολύ κοντά στο 0-1.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε γρήγορα το σοκ. Χάρη στο θράσος του Ανδρούτσου, την οξυδέρκεια του Καρντόσο και τον κορυφαίο του παίκτη, Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε άριστα τον συνδυασμό του Έλληνα με τον Παραγουανό και με tap in στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε σε 1-1!

Η λύση για τον Ολυμπιακό ήρθε από τον Φιγκέιρας. Στο 83' ο Πορτογάλος μπακ έδωσε έτοιμο γκολ στον Καρντόσο για το 2-1 και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος από ασίστ του Ντομίνγκες σημείωσε το 3-1, "καθαρίζοντας" το ματς για τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (72' Ντομίνγκες), Φορτούνης (46' Ανδρούτσος), Πάρντο (57' Μανθάτης), Σεμπά, Καρντόσο.


Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (89' Μουνιός), Βιέιρα (82' Κουτρομάνος), Ουάρντα (73' Ντα Ρότσα), Μαρκόβσκι.