Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή»

Η Κέρκυρα ηττήθηκε με το εμφατικό 5-0 από τον ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου (17/12) για τη 15η στροφή του πρωταθλήματος, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να εστιάζει στο απίστευτο αυτογκόλ που έφερε την ομάδα του πίσω στο σκορ στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Δεν παρέλειψε δε, ο προπονητής της νησιωτικής ομάδας, να μιλήσει για την ποιότητα των «ασπρόμαυρων», χαρακτηρίζοντας εξαιρετική την επιθετική γραμμή του «Δικεφάλου». Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

Για το ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις. Μπήκε ένα απίστευτο αυτογκόλ στο πρώτο λεπτό. Αυτό μας έβγαλε από το πλάνο μας και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας.

Στη συνέχεια πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ ο Μπίσεσβαρ, το δεύτερο, κι έτσι τελείωσε νωρίς το παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει εξαιρετική επιθετική γραμμή και έτσι πήρε έκταση το σκορ. Μας στεναχωρεί περισσότερο η ήττα παρά η έκταση του σκορ. Ευτυχώς ακολουθεί διακοπή για να ανασυνταχθούμε. Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα κρίνει πολλά».

Για το γεγονός πως η ομάδα του δεν αντέδρασε: «Όταν δέχεσαι τέτοιο αυτογκόλ στο πρώτο λεπτό χάνεις την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχολογία. Δεν μπορεί να ξεκινάει έτσι ένα παιχνίδι το οποίο το έχεις σχεδιάσει αλλιώς».

Για τη συνέχεια σχολίασε: «Το μόνο παρήγορο είναι ότι ακολουθεί διακοπή. Έχουμε ξαναπεράσει δύσκολες στιγμές. Ευελπιστούμε ότι θα ανασυνταχθούμε σύντομα γιατί δεν έχουμε περιθώρια για κάτι άλλο. Θα κάνουμε μεταγραφικές κινήσεις. Πρέπει να δούμε τι αδυναμίες έχουμε και που μπορούμε να ενισχυθούμε».