Βαθμολογία

Στον Ιωνικό ο γιος του Ασάνοβιτς

Παίκτης του Ιωνικού αποτελεί με κάθε επισημότητα από το Σάββατο (17/12) ο Αντόνιο Ασάνοβιτς. Ο 26χρονος αμυντικός είναι γιος του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Αλιόσα, αποτελεί τη νέα προσθήκη της ομάδας της Νίκαιας.

Οι Πειραιώτες γνωστοποίησαν την απόκτηση του Αντόνιο Ασάνοβιτς, χωρίς, όμως, να  μπαίνουν σε λεπτομέρειες στην ανακοίνωσή τους για το πότε λήγει το συμβόλαιο του 26χρονου. Η σχετική ανακοίνωση:

Με εκκωφαντικό τρόπο ξεκίνησε ο Ιωνικός της χειμερινές μεταγραφικές του κινήσεις αποκτώντας τον 26χρονο αμυντικό Αντόνιο Ασάνοβιτς. Ο Αντόνιο είναι γιος του μεγάλου ποδοσφαιριστή Αλιόσα Ασάνοβιτς και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο θηριώδης αμυντικός (1,96m) ξεκίνησε την καριέρα του Χάιντουκ Σπλιτ για να μεταγραφεί μετά στην Πρίμορατς, και στις ρουμανικές Τούρνου-Σέβεριν, Κορόνα Μπρασόφ και Ντιναμό Βουκουρεστίου. Το 2015 μεταγράφηκε στην Σένετς απ’ τη Σλοβακία, ενώ τελευταία ομάδα του ήταν η Ντουνάισκα Στρέντα. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα στο γήπεδο της Νεάπολης!