Βαθμολογία

Πλατανιάς – Ατρόμητος 3-0

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο στα Περιβόλια, του έβαλε τρία γκολ μέσα 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε την πρώτη του νίκη μετά από 9 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και παράλληλα πρώτη στην ιστορία του επί των Περιστεριωτών!

Στο 68ο λεπτό, ο Γιώργος Μανούσος πήρε την πρώτη κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να καταλήγει στον αμαρκάριστο Χρήστο Καρυπίδη, ο οποίος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά (και παρά την προσπάθεια του Μπάγκα) την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Οι Χανιώτες εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ και έφτασαν σε δεύτερο γκολ, δύο λεπτά αργότερα, με κοντινό πλασέ του Γιώργου Γιακουμάκη.

Παρά την προσπάθεια των παικτών του Ατρομητού να φτάσουν στην μείωση του σκορ, ο Πλατανιάς "χτύπησε" στις αντεπιθέσεις, σημειώνοντας τρίτο γκολ στο 84ο λεπτό με υπέροχο γυριστό του Γιακουμάκη, το οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γκορμπούνοφ. Τα τελευταία λεπτά απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους Χανιώτες να επιστρέφουν στις νίκες, οι οποίες επαναφέρουν την ηρεμία στο στρατόπεδο της ομάδας, ύστερα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.
 
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας, Καρυπίδης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (22' Μενδρινός), Μουνάφο, Αποστολόπουλος (67' Ντίνας), Γουνδουλάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης (85' Πριντέτα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Κεϊτά (59' Ζησόπουλος), Μπρίτο (71' Βασιλείου), Λημνιός (82' Μπαστακός), Τόνσο, Δ. Παπαδόπουλος.