Βαθμολογία

Πρόσκληση στους μαθητές από τον Απόλλωνα Λάρισας

Πρόσκληση σε όλη την μαθητική κοινότητα της Λάρισας απηύθυνε ο Απόλλωνας Λάρισας ενόψει του κυριακάτικου (18/12) ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Διαγόρα Σεβαστής στο γήπεδο Φιλιππούπολης (15:00).

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του συλλόγου αποτελούμενοι από τους κ.κ. Τερζούδη και Μαργαριτόπουλο επισκέφθηκαν χθες και προχθές σχολεία της πόλης, συναντήθηκαν με τους διευθυντές και κάλεσαν όσα παιδιά επιθυμούν να έρθουν την Κυριακή (18/12) στο γήπεδο Φιλιππούπολης για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να ενισχύσουν την ομάδα μας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η είσοδος για τους μαθητές θα είναι ελεύθερη και η προσέλευση θα γίνει από την θύρα 2 του γηπέδου της Φιλιππούπολης μεταξύ 14.00 και 14.30 με την επίδειξη της μαθητικής ταυτότητας.

Αντιπροσωπεία παικτών του Απόλλωνα Λάρισας στα γραφεία της «Ε»

Τα 15 εισιτήρια του διαγωνισμού της «Ελευθερίας» για τον αυριανό αγώνα Απόλλων Λάρισας - Διαγόρας Σεβαστής έφερε αντιπροσωπεία της ομάδας στα γραφεία της «Ε». Ο διαγωνισμός αφορούσε το πόσοι παίκτες του Απόλλωνα έχουν αγωνισθεί με την Εθνική Ελλάδος και η σωστή απάντηση είναι τρεις: Ο Νίκος Πατσιαβούρας, ο Κώστας Κολομητρούσης και ο Νίκος Μιχόπουλος.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης αποτελούμενη από τους κ. Χρήστο Τερζούδη, Γιώργο Λότσιο, Θανάση Μαργαριτόπουλο και οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Σαχινίδης, Σάκης Σάββας, Άκης Σουλίδης, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Δαβίδ Ιβανίδης μοίρασαν τα εισιτήρια, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους στην εφημερίδα για την πολύτιμη βοήθεια και τους φίλους της ομάδας για το ενδιαφέρον που έδειξαν, υποσχόμενοι πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να τους ικανοποιήσουν στον αγώνα.